header banner
Default

Kripto paralarda AirDrop nedir?


Dünya çapında binlerce kripto para yer alıyor. Bununla birlikte her geçen gün dijital paralara yatırım yapan kişi sayısı da artıyor. Kripto para borsasıyla ilgilenen kişilerin bildiği pek çok kavram vardır. Bu kavramlardan biri de AirDrop‘tur.

Özellikle son zamanlarda oldukça popüler hale gelen bu kavram, pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Bizler de bu yazımızda kripto para dünyasına girmeye hazırlanan kişilerin merak ettiği “AirDrop nedir?” sorusunu yanıtladık.

Bir Tesla kullanıcısı, otomobiliyle kripto para madenciliği yaptı!

Siraj Raval isimli bir San Francisco sakini, Tesla Model 3 arabasıyla karlı bir şekilde kripto para madenciliği yaptığını söyledi.

AirDrop nedir?

AirDrop, bir kripto para birimi ticareti yöntemidir. Yatırımcı, kendi parasını yatırmaya yönelik geleneksel tekniğin yanı sıra yeni bir sanal para birimini tanıtmak için bu yöntemi de tercih ediyor. Bu para birimiyle halka açık kripto para cüzdanları olanlara ücretsiz jeton vermeyi içeren bir AirDrop’a katılarak çok para kazanabilir.

https://shiftdelete.net/wp-content/uploads/2022/01/Kripto-paralarda-AirDrop-nedir-5.jpg

Kısacası AirDrop, kripto para dünyasına yeni katılacak olan paraların karşılıksız olarak dağıtılması şeklinde açıklanıyor. Buradaki amaç ise piyasaya yeni giren parayı insanlara tanıtmak ve bir hareketlilik olmasını sağlamak oluyor.



AirDrop nasıl alınır?

AirDrop’tan fayda sağlamak için tüm coin sitelerini ve kripto para borsasında olan gelişmeleri takip etmeniz gerekiyor. Bir coin çatallaşma ihtimali varsa ve bir altcoin çıkacaksa ilk olarak site, bunun duyurusunu yapar. AirDrop için gerekli olan şartlar ve başvurular da bu sitelerden yönlendirilip ve bildiriliyor. Sonuç olarak da kişiler bu yöntemden faydalanabiliyor.

https://shiftdelete.net/wp-content/uploads/2022/01/Kripto-paralarda-AirDrop-nedir-6-1.jpeg

Bir AirDrop’a katılmak isteyen kişilerin bir kripto para cüzdanına sahip olması gerekir. AirDrop, az miktarda para ya da jeton, kullanıcıların cüzdanlarına teslim ediliyor. Bu katılımcılar, karşılığında bu yeni kripto para birimiyle ilgili haberleri yaymış olacak.

AirDrop’un avantajları nelerdir?

Kripto para birimi sahipleri, daha hızlı bir şekilde kâr elde etmek için çoğu zaman yapay bir şekilde paranın değerini arttırıyor. Ancak pek çok kripto para danışmanına göre bir para birimi yaygın şekilde kullanılmadığı zaman hiçbir şey olarak yer alıyor. AirDrop’lar aynı zamanda projeler ve yeni ICO’lar hakkında heyecan yaratmak için oldukça faydalıdır.

Bununla birlikte kripto para biriminin daha fazla kişiye ulaşmasını da sağlar. Ancak tüm AirDrop’lar iyi değildir. Bu nedenle de hangi AirDrop’u tercih ettiğinize dikkat etmeniz gerekiyor.

Sources


Article information

Author: Joshua Mitchell

Last Updated: 1703143082

Views: 939

Rating: 4.3 / 5 (41 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Joshua Mitchell

Birthday: 2018-05-09

Address: 1841 Peters Bypass, Campbelltown, NC 49498

Phone: +4323703950972831

Job: Article Writer

Hobby: Amateur Radio, Hiking, Badminton, Hiking, Rock Climbing, Bird Watching, Crochet

Introduction: My name is Joshua Mitchell, I am a brilliant, daring, multicolored, honest, Gifted, Precious, dedicated person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.